Bed & Breakfast

B&B ’t Beschilderde Huis

Er heerst een levendig, laagdrempelige, kleurrijke en kunstzinnige sfeer met een kleine ‘k’ in B&B ’t Beschilderde Huis. Openhartige gastvrouw en de personages van haar poppentheater maken uw verblijf tot een verrassende ervaring. Er zijn twee ruime meerpersoonskamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 of 3 losse bedden) en een kleine 1 persoon’s kamer op de bovenverdieping. Op de zolder is een spannende puberkamer met twee bedden op zolder. Beneden is een grote ontbijtlounge met een keukentje waar u ook overdag of s’avonds kunt vertoeven. 

Naast uw verblijf in ’t Beschilderde Huis kan Johanneke een voorstelling spelen in het theatertje, dat bereikbaar is via de sprookjesachtige tuin.  Er is een bosje op het terrein waar kinderen mogen spelen en hutten bouwen. Individuen, groepen en families met kinderen kunnen genieten van het buitenleven in Drenthe. De gemoedelijke stad Groningen ligt op 14 km afstand en is goed bereikbaar met de P en R bus vanaf Hoogkerk (om 5 à 10 min) of met lijn 4 vanaf Peize (4x per uur). ’t Beschilderde Huis ligt aan het Jacobspad naar Santiago da Compostella en is een prima vertrekpunt voor Fiets- en wandeltochten. Winkels en eetgelegenheden op 2km (Peize) en 4km (Roden) afstand. 

U begrijpt, overnachten bij Johanneke is een avontuur, want Roos, Humpty Dumpty, Koe, Olifant, Kip, Kikker, Ooievaar, Muis met roze oren en de Giraffe zijn er ook. Welkom met het hele gezin, met z’n tweetjes, alleen of met een hele groep. Johanneke houdt van mensen en improviseren.

Dickery Dop

Prijzen

Tweepersoonskamer €95,- per nacht

Eenpersoonskamer €65,- per nacht

Tarief kinderen in overleg

Om een reservering te maken of voor meer informatie, mag gewoon bellen (0622026431)

Kosten voorstelling of kunstopdrachten in overleg