B & B ’t Beschilderde Huis

B&B ’t Beschilderde Huis

Er heerst een levendig, laagdrempelige, kleurrijke en kunstzinnige sfeer in B&B ’t Beschilderde Huis. Openhartige gastvrouw en de personages van haar poppentheater kunnen uw verblijf tot een verrassende ervaring maken. Er zijn twee ruime meerpersoonskamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 of 3 losse bedden) en een kleine 1 persoon’s kamer op de bovenverdieping. Op de zolder is een spannende puberkamer met twee bedden op zolder. Beneden is een grote ontbijtlounge met een keukentje waar u ook overdag of s’avonds kunt vertoeven. 

Naast uw verblijf in ’t Beschilderde Huis kan Johanneke een voorstelling spelen in de Rifu-Giotto, het theatertje, dat bereikbaar is via de sprookjesachtige tuin.  Er is een bosje op het terrein waar kinderen mogen spelen en hutten bouwen. 

Mijn poppentheater voorstellingen zijn beeldend, needless to say, ik heb al mijn poppen zelf gemaakt. Het zijn kleurrijke composities te midden van eenvoudige decorstukken. De stukken zijn ook talig, want ik hou van spelen met taal. Spelen met kinderen dmv beelden, woorden op rijm, liedjes en beweging. Johanneke houdt van mensen en improviseren.

Dickery Dop

Prijzen

Tweepersoonskamer €95,- per nacht

Eenpersoonskamer €65,- per nacht

Tarief kinderen in overleg

Om een reservering te maken of voor meer informatie, mag gewoon bellen (0622026431)

Kosten voorstelling of kunstopdrachten in overleg